Meniu

Tableta lansata in luna iunie 2014 in SUA de catre Microsoft a facut furori datorita abilitatii sale de a inlocui laptop-urile, datorita portabilitatii si tehnologiei de ultima generatie. Acest tip de dispozitive multifunctionale se mai numesc si laplet, iar europenii asteapta lansarea lui Microsoft Surface Pro 3 in 28 august cu nerabdare. Fiind mai mare decat predecesorul ei, tableta vine cu un display de 12 inch, un design subtire si o greutate foarte scazute. Stand-ul care ajuta la sustinerea tabletei pe post de monitor are o deschidere de 150 grade, putand fi amplasat oriunde. Ecranul poate fi conectat cu doua surse externe diferite prin adaptorul Mini Display Port care conecteaza mufele HDMI, DVI sau VGA cu tableta. Ecranul de 12 inch are o rezolutie de 2160 x 1440, iar per total, dimensiunile tabletei sunt de 11.5” x 7.93” x 0.36”. Greutatea de numai 800 grame  face din acest dispozitiv unul extrem de usor portabil.

Specificatiile tehnice ale modelului Microsoft Surface Pro 3 sunt asemanatoare cu specificatiile celorlalte doua modele din trecut, insa le intrece in performanta si rapiditate. Viitorii utilizatori vor putea sa beneficieze de trei variante de configuratii puse la dispozitie de Microsoft. In ceea ce priveste procesorul, acesta poate fi Intel Core i3, i5 sau i7. Sistemul de operare este Windows 8.1 Pro, iar placa video difera in functie de procesor. Pentru i3, va fi HD4200, pentru i5 – HD4400 si pentru i7 – HD5000, asadar imaginea va fi diferita in functie de configuratie. Capacitatea RAM poate fi de 4 GB sau de 8 GB, iar memoria interna de stocare poate fi de 64 GB/128 GB cu 4GB RAM sau 256 GB/512 GB cu 8GB. Tableta are o camera frontala de 5 MP si o camera rear identica, microfon stereo cu boxe stereo cu Dolby sound. In ceea ce priveste conectivitatea, tableta se poate conecta la retelele wireless prin standardele 802.11ac sau 802.11 a/b/g/n si prin bluetooth versiunea 4.0 cu tehnologia Low Energy. Modelul include si porturi precum USB 3.0, cititor de card microSD, mufa Jack pentru casti, Mini DisplayPort si port pentru carcasa.

La cumparare, cutia trebuie sa contina pe langa tableta, un Pen Surface, un cablu de allimentare de 36W, un Ghid rapid de Start si documentele aferente garantiei si sigurantei. Carcasa care include tastatura externa poate fi achizitionata separat, modelul acesteia depinzand de gusturile utilizatorilor. Aceasta tastatura vine in culorile albastru cyan, rosu, mov, negru si albastru clasic. Aceasta se gaseste in acest moment in SUA la pretul de 110 dolari. Postura ei este foarte stabila, iar design-ul este extrem de subtire,mai exact de 5mm, putand fi amplasata pe orice suprafata. Avantajele pe care le aduce sunt demne de admiratie, avand senzori de proximitate inclusi, shortcut pentru Windows, taste pentru functii si media si iluminare.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one